Els Capgrossos de Vilafranca animen a tothom a fer dibuixos pel nou calendari

Avatar
02/04/2020 - 14:00h

Els millors formaran part del nou calendari que va de la Festa Major del 2020 a la Festa Major del 2021

Queden pocs mesos per la Festa Major i, com cada any, els Capgrossos de Vilafranca preparen un calendari per tal de poder tenir present aquest ball de la més típica tots els dies de l’any.

Normalment, l’Humbert, la Roseta, en Canyamàs i la Zingarel·la aprofitaven l’arribada del bon temps per fer-se fotos en el dia a dia i als racons més característics de la vila i del Penedès. Aquest any, però, i a causa de la situació de confinament que obliga tothom a quedar-se a casa, els Capgrossos faran el calendari una mica diferent. És per això que fan una crida a tothom perquè els faci arribar dibuixos, especialment entre els més petits de la casa.


Els dibuixos han de ser en format DIN A4, poden ser fets amb qualsevol tipus de material (llapis de colors, retoladors, ceres, aquarel·les…) i la temàtica ha de ser “Els Capgrossos de Vilafranca”. Cal fer volar la imaginació! 
Es poden fer arribar els dibuixos a l’adreça de correu electrònic capgrossosdevilafranca@gmail.com, ja siguin escanejats o fent-ne una fotografia. A l’assumpte del correu cal posar-hi “CONCURS CALENDARI CAPGROSSOS” i, al cos, el vostre nom i cognoms, el curs escolar i el títol del dibuix. Guardeu el dibuix en bones condicions per tal de poder-lo digitalitzar un cop passat el confinament.


Els dibuixos seran classificats en sis categories, (educació infantil, cicles inicial, mitjà i superior de primària, i primer i segon cicle d’ESO). Entre tots els dibuixos que es rebin, s’escolliràn els millors que seran els que formaran part del nou calendari per al proper any vilafranquí que, com sabeu, va des de la Festa Major del 2020 a la Festa Major del 2021. Teniu temps fins el 30 d’abril.

També et pot interessar

Comentaris