L’Hotel Pere III acull personal sanitari de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

01/04/2020 - 22:00h

Alguns dels professionals que viuen fora de Vilafranca van demanar un lloc on poder dormir i descansar més a prop de l’hospital

L’Hotel Pere III de Vilafranca, situat en ple centre de la vila, s’ha convertit en un espai d’allotjament i descans de part del personal sanitari que treballa a l’Hospital Comarcal i que viu fora de Vilafranca.

Segons explica des de l’Ajuntament el primer tinent d’alcalde Francisco Romero, ja fa dies que alguns professionals van demanar poder dormir més a prop de l’hospital i fins ara s’havia estat solucionant aquesta demanda gràcies a la col·laboració desinteressada d’alguns aparthotels però ara s’ha pogut fer la gestió d’obrir l’Hotel Pere III.

I és que fa uns dies des del Departament de Salut es va fer saber de la necessitat de més de 10 habitacions amb aquest servei i l’ajuntament va posar en contacte al Departament amb els responsables de l’Hotel Pere III, que aviat van arribar a un acord.

Segons Romero, l’obertura de l’hotel no ha estat tan fàcil com sembla ja que l’establiment havia tancat de forma obligatòria quan es va anunciar el decret d’alarma i ara, la direcció ha hagut de fer tots els tràmits necessaris per recuperar la condició laboral dels seus treballadors.

Romero agraeix aquest tipus de col·laboracions i destaca que tenen una relació de proveïdors que, també de forma desinteressada, han ofert els seus serveis i productes a cost zero.

També et pot interessar

Comentaris