Segueixen pujant les altes per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

Judit Benages
01/04/2020 - 12:51h

El centre vilafranquí ha passat en pocs dies de 7 altes a 20 i des de diumenge no lamenta cap més víctima mortal per aquest virus

En el balanç diari que l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès envia cada migdia als mitjans de comunicació, aquest dimecres ha informat que no ha lamentat cap mort més per Covid-19 des de diumenge i que manté les persones ingressades per malalties respiratòries han baixat a 61, 13 menys que ahir. Una altra nota positiva i esperançadora és que les altes s’han incrementat i han passat de 7 a 20 en pocs dies.

PUBLICITAT

Cal recordar que ja són 10 les persones que han mort a l’Hospital de Vilafranca fins al moment: tres fa dues setmanes i set la setmana passada. Des de l’hospital no s’informa de les edats de les víctimes ni tampoc si tenien o no patologies prèvies.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informa dels ingressats per malalties respiratòries en general i no només dels malalts positius per coronavirus ja que estan gestionant moltes peticions de proves que es realitzen i reconeixen que és difícil canalitzar-les totes i, a més, hi ha molt moviment de pacients entre centres per diverses necessitats clíniques i de tractament.

PUBLICITAT

També et pot interessar

Comentaris