El Rebost Solidari de Vilafranca demana recursos per comprar producte fresc

Imatge d’arxiu del rebost solidari
Judit Benages
31/03/2020 - 16:52h

L’entitat garanteix el repartiment d’alimentació a tots els seus usuaris però reconeix que els fa falta una mica més de peix, fruita i verdura

El Rebost Solidari de Vilafranca està patint, també, els efectes de la crisi del coronavirus. El president de l’associació, Manuel Medialdea, explica que estan ja força desbordats per la gran quantitat d’usuaris que tenen, una xifra que podria incrementar en unes setmanes.

Medialdea apunta que ara mateix el que més els fa falta són alguns recursos per poder comprar producte fresc com ara fruita i verdures i també peix, tot i que l’entitat garanteix el repartiment d’alimentació a tots els usuaris.

A més a més, des de l’entitat han iniciat també el repartiment a domicili per les famílies més vulnerables que no poden sortir sota cap circumstància al carrer.

Així i tot, Medialdea apunta que les cues que es fan davant de l’entitat cada dia són considerables ja que s’ha de tenir en compte que les persones han de guardar entre elles la distància de seguretat mínima per evitar la propagació de la Covid-19. A més tots els voluntaris segueixen mesures estrictes i porten guants, mascaretes i s’han fet bates amb bosses d’escombraries, a més de prendre la temperatura a tothom qui entra al local.

PUBLICITAT

Medialdea demana a tothom que pugui que faci una petita aportació, ni que sigui de 5 euros, per al Rebost Solidari des del seu banc habitual i que per qualsevol informació més poden trucar al telèfon 639 00 94 93. El Rebost està obert de dilluns a dijous de 9 a 13h i de 15 a 19h, però les famílies ateses han de ser sempre derivades de serveis socials o Creu Roja.

També et pot interessar

Comentaris