La Guàrdia Civil deté els tres ocupants d’un vehicle que es va saltar un control a Vilafranca

Avatar
31/03/2020 - 10:50h

El cotxe, que figurava com a sostret, tenia a l’interior diferents eines amagades, entre les quals una gran destral

La Guàrdia Civil ha detingut els tres ocupants d’un vehicle que va intentar evadir un control de verificació de confinament a la carretera N-340, al terme municipal de Vilafranca. El conductor no tenia carnet de conduir i el vehicle havia estat sostret.

L’actuació es va dur a terme diumenge, quan els agents, que estaven duent a terme un control de prevenció per a la verificació del confinament de la població, van detectar l’arribada d’un vehicle que, al veure’ls, va realitzar un canvi de sentit brusc i es va fugar.

Els agents que s’encarreguen de la vigilància del control van aconseguir
interceptar el vehicle, que estava ocupat per tres homes de 41, 26 i 19
anys d’edat, tots ells veïns de Badalona, ​​i als quals se’ls van confiscar diferents eines que amagaven al cotxe, entre les quals una destral de grans dimensions.

PUBLICITAT

Així mateix, després de comprovar les dades de el vehicle, es va poder verificar que havia estat robat aquell mateix dia. A més de les imputacions penals, els ocupants de el vehicle van ser denunciats administrativament per incomplir les mesures de confinament establertes al reial decret amb motiu de l’estat d’alarma. Els detinguts van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris