Tres altes més a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per Covid-19

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. FOTO: Jose Paredes
30/03/2020 - 13:19h

El centre vilafranquí comença la setmana sense haver de lamentar cap mort més i té 68 persones ingressades per malalties respiratòries

En el balanç diari que l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès envia cada migdia als mitjans de comunicació, aquest dilluns ha informat que no ha lamentat cap mort més per Covid-19 en les últimes 24 hores i que manté ingressades 68 persones per malalties respiratòries, quatre menys que diumenge. La nota positiva i esperançadora és que les altes han passat de set a deu.

Cal recordar que ja són 10 les persones que han mort a l’Hospital de Vilafranca fins al moment: tres fa dues setmanes i set la setmana passada. Des de l’hospital no s’informa de les edats de les víctimes ni tampoc si tenien o no patologies prèvies.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informa dels ingressats per malalties respiratòries en general i no només dels malalts positius per coronavirus ja que estan gestionant moltes peticions de proves que es realitzen i reconeixen que és difícil canalitzar-les totes i, a més, hi ha molt moviment de pacients entre centres per diverses necessitats clíniques i de tractament.

També et pot interessar

Comentaris