Nova mort per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

FOTO: Jose Paredes
Judit Benages
29/03/2020 - 12:48h

El centre vilafranquí ha lamentat fins al moment la mort de 10 persones i ara en té 73 més ingressades per malalties respiratòries

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha informat aquest diumenge al migdia d’una nova mort per Covid-19 al centre i els ingressats per malalties respiratòries han passat de 72 de dissabte als 73 d’aquest diumenge. Les altes es mantenen en 7.

PUBLICITAT

Cal recordar que ja són 10 les persones que han mort a l’Hospital de Vilafranca fins al moment: tres la setmana passada i cinc aquesta. Des de l’hospital no s’informa de les edats de les víctimes ni tampoc si tenien o no patologies prèvies.

Cal recordar que el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informa dels ingressats per malalties respiratòries en general i no només dels malalts positius per coronavirus ja que estan gestionant moltes peticions de proves que es realitzen i reconeixen que és difícil canalitzar-les totes i, a més, hi ha molt moviment de pacients entre centres per diverses necessitats clíniques i de tractament.

PUBLICITAT

També et pot interessar

Comentaris