L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès passa de 3 a 7 altes en 24 hores per Covid-19

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. FOTO: Jose Paredes
28/03/2020 - 13:37h

El centre té 5 persones més ingressades per malalties respiratòries, però no ha lamentat cap mort més des d’aquest divendres al migdia

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha informat aquest dissabte al migdia que els ingressats per malalties respiratòries han passat de 67 ahir divendres a 72, però no han lamentat cap més víctima mortal per Covid-19 des d’ahir. La nota positiva és que en 24 hores han passat de tres a set altes.

Cal recordar que ja són 9 les persones que han mort a l’Hospital de Vilafranca fins al moment: tres la setmana passada i quatre aquesta. Des de l’hospital no s’informa de les edats de les víctimes ni tampoc si tenien o no patologies prèvies.

Cal recordar que el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informa dels ingressats per malalties respiratòries en general i no només dels malalts positius per coronavirus ja que estan gestionant moltes peticions de proves que es realitzen i reconeixen que és difícil canalitzar-les totes i, a més, hi ha molt moviment de pacients entre centres per diverses necessitats clíniques i de tractament.

També et pot interessar

Comentaris