L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès suma ja 9 morts per Covid-19

Imatge d’un dels laboratoris on es fan proves de Covid-19 FOTO: ACN
Judit Benages
27/03/2020 - 12:53h

El centre ha informat de la mort de dues persones més en les últimes 24 hores, té 67 ingressats per malalties respiratòries i ha donat tres altes

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha informat aquest divendres al migdia de la mort de dues persones més per Covid-19. Aquestes dues víctimes s’afegeixen a les quatre que han mort en les últimes 48 hores i a les tres que ho van fer la setmana passada. Així doncs, ja són 9 les persones que han mort a l’hospital de Vilafranca en aquestes últimes dues setmanes per culpa d’aquest virus. Des de l’hospital no s’informa de les edats de les víctimes ni tampoc si tenien o no patologies prèvies.

PUBLICITAT

El centre ha informat també que aquest divendres al migdia tenen un total de 67 persones ingressades per malalties respiratòries, sense especificar quines són per coronavirus i quines no. Aquesta xifra significa 4 persones més que ahir dijous a la mateixa hora. Les altes es mantenen en tres persones.

Cal recordar que a partir d’ara el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informarà d’aquests malalts en general i no només dels malalts positius per coronavirus ja que estan gestionant moltes peticions de proves que es realitzen i reconeixen que és difícil canalitzar-les totes i, a més, hi ha molt moviment de pacients entre centres per diverses necessitats clíniques i de tractament. També informaran de les morts i, en la mesura que sigui possible de les altes.

PUBLICITAT

També et pot interessar

Comentaris