Els Jocs Paralímpics de Tòquio es faran el 2021

26/03/2020 - 17:00h

El nedador vilafranquí Toni Ponce era l’únic representant del Penedès

El nedador vilafranquí Toni Ponce era l’únic representant del Penedès als Jocs Paralímpics de Tòquio, que estaven programats del 26 d’agost al 4 de setembre a la capital japonesa. Ponce era un dels aspirants a sumar alguna medalla formant part de la representació estatal. Aquesta era la setzena edició dels Jocs Paralímpics, que tenia, al llarg de 10 dies, un variat calendari de competicions. Als 32 anys, Ponce en porta mitja dotzena competint en l’àmbit internacional.

Al Japó hi hauria participat en les proves individuals dels 100 metres braça categoria SB5, de fet ara mateix te una marca a una dècima del record del món. També als 100 metres lliures S5 i als 200 metres estils SM5, on ara mateix llueix el record d’Europa. Ara es temps de confinament, el que representa no poder entrenar al CAR de Sant Cugat, on s’hi desplaçava diàriament per entrenar.

El dubte és si continuarà o no la temporada competitiva. A més també és un especialista a la distància dels 50 metres braça, on llueix el rècord del món en la categoria SM5, però en aquest cas no es prova olímpica.

També et pot interessar

Comentaris