Eric Blay agafa el relleu de Dani Ventosa a la banqueta del Vendrell de bàsquet

Erik Blay és el nou entrenador del Vendrell de bàsquet
24/03/2020 - 17:27h

La directiva del club taronja va prendre la decisió després dels mals resultats de l’equip que milita a la segona catalana

El passat dia 10 de març, la junta directiva del club taronja, va decidir destituir a l’actual entrenador, del primer equip, Dani Ventosa i al seu ajudant Miguel Valera, pels mals resultats que acumulava l’equip.

De fet, els vendrellencs van començar molt bé la temporada, situant-se tercers a la novena jornada, a una victòria de diferència dels dos equips que lideraven la taula; però, a partit d’aquí, els del Baix Penedès, van entrar en una dinàmica negativa, amb baixes per lesió de jugadors referents, que els va portar a sumar una única victòria en les darreres deu jornades.

La derrota a la pista del cuer, va ser el detonant, perquè la junta directiva decidís fer un relleu a la banqueta, per tal de donar un cop de timó que capgirés aquesta situació. El director tècnic del club Eric Blay es farà càrrec de l’equip, fins a final de temporada, amb l’objectiu d’assegurar la permanència a segona catalana. L’exjugador Ferran Trillas, amb gran trajectòria al club, serà el seu ajudant.

També et pot interessar

Comentaris