Voluntaris de Banyeres imprimeixen viseres en 3D per a sanitaris

El material de protecció dels sanitaris és molt benvingut durant l’emergència pel coronavirus. (Foto: Ajuntament de Banyeres)
24/03/2020 - 18:00h

Un grup de veïns ha creat una plataforma de ‘makers’ per subministrar material a sanitaris del Camp de Tarragona

Un grup de voluntaris de Banyeres ha creat una plataforma de makers (fabricants) per imprimir EPIs (viseres) en 3D per als hospitals del Vendrell, Valls, Reus i centres sanitaris de les Terres de l’Ebre, a més de residències i serveis d’emergències mèdiques, entre d’altres possibles beneficiaris arran de l’emergència pel coronavirus.

Per això i per tal d’ajudar als sanitaris, fan una crida a unir-se a aquesta iniciativa a totes aquelles persones que disposin d’una impressora 3D a Banyeres del Penedès amb la finalitat d’ajudar a fabricar aquest material.

La plataforma ciutadana que fins el moment compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Banyeres del Penedès, l’Arboç i Llorenç del Penedès ha creat la pàgina web https://coronavirus.banyeres.org/ perquè contactin totes aquelles persones interessades a col·laborar en aquests moments, en els que és necessària tota mena d’ajuda.

Segons expliquen al seu web, ja han començat a imprimir EPIs mitjançant la fabricació de viseres amb impressores 3D i que ja s’han entregat a l’Hospital del Vendrell.

Comentaris