Olèrdola activa un servei per fer arribar aliments i medicaments a les persones de risc

21/03/2020 - 10:04h

Qui requereixi d’aquest servei haurà de comunicar-ho el més aviat possible a l’Ajuntament d’Olèrdola trucant al 93 890 35 02

En aquesta situació d’emergència sanitària per coronavirus i tenint en compte la vigent mesura de confinament, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’activa un servei d’atenció per a totes les persones en situació de risc del municipi que no disposin de mitjans per a desplaçar-se per a obtenir els serveis bàsics com compra de queviures i productes de farmàcia necessaris.

Qui requereixi d’aquest servei haurà de comunicar-ho a l’Ajuntament d’Olèrdola, trucant al 93 890 35 02. L’Ajuntament prendrà nota de les dades corresponents per a poder contactar i procedir a fer el servei.

Si algú té coneixement de persones que es puguin trobar en aquesta situació, des de l’Ajuntament es fa una crida a comunicar-ho per a poder fer les gestions corresponents.

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que aquestes mesures excepcionals complementen el seguiment que es fa des dels Serveis Socials dels col·lectius en situació de vulnerabilitat.

La regidora de serveis socials, Anna Boada, recorda que el servei que ara s’activa “és una ajuda per aquelles persones grans i dependents que no disposen de ningú que les pugui ajudar durant els dies de confinament”.

També et pot interessar

Comentaris