“Aquest any la festa major de Vilafranca serà diferent”

Els cinc administradors fent una vídeotrucada
19/03/2020 - 10:04h

Els administradors treballen des de casa per organitzar la més típica i són conscients que tindran molts problemes a l’hora de captar recursos

Els administradors de la festa major de Vilafranca no han parat tot i l’estat de confinament per la crisi del coronavirus. El quintet treballa des de casa a base de reunions per videoconferència o trucades telefòniques.

Pablo Sancho ha explicat al 3d8 com el que han fet és aturar totes les presentacions públiques que anaven a fer d’aquí a Sant Jordi i, en dues o tres setmanes, depenent de la situació, les faran o via telemàtica o potser ja les podran fer de forma presencial.

Durant les reunions d’aquests dies estan acabant de detallar el marxandatge i sobretot estan plantejant-se el pressupost de la més típica. Sancho reconeix que són ben conscients que amb la crisi del coronavirus moltes empreses passaran per moments difícils i, per tant, els administradors ho tindran molt difícil per captar recursos, una de les tasques més importants que duen a terme, i per tant, potser caldrà “replantejar algunes coses”.

Ara mateix el que estan fent, doncs, és “avaluar què és imprescindible i què no de la festa major de Vilafranca. El que està clar és que serà una festa major diferent, tot i que els actes més tradicionals segur que es podran fer”.

També et pot interessar

Comentaris