La Regidoria de Cultura explicarà capítols de la història de la Bisbal durant el confinament

19/03/2020 - 09:31h

Les publicacions es faran els dilluns, dimecres i divendres i aniran a càrrec de l’historiador local, Jordi Ferran

La Regidoria de Cultura, a través de l’historiador local i tècnic de de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Jordi Ferran, ha preparat una sèrie de capítols sobre la història de diversos indrets el municipi. Aquests capítols s’aniran publicant a les xarxes socials durant el confinament, per fer més agradables aquests dies i, alhora, contribuir a la difusió de la història i el patrimoni local. Les publicacions es faran els dilluns, els dimecres i els divendres amb el nom de ‘Píndoles bisbalenques’. La primera es difondrà el passat dimecres 18 de març.

Els textos pretenen ser petites píndoles d’aquell succés o moment històric, un breu apunt per mostrar la riquesa del municipi de la Bisbal, a partir dels continguts dels diferents llibres d’història local que ha editat l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès al llarg dels anys.

Les publicacions es faran els dilluns, els dimecres i els divendres a les xarxes socials sota el nom de ‘Píndoles bisbalenques’ i persegueixen l’objectiu de crear un espai de distracció i de participació durant aquests dies de recolliment.

Així mateix, des de l’Ajuntament s’anima la ciutadania a compartir imatges, comentar els capítols, proposar temes i fer arribar les històries a aquelles persones que no tinguin accés a les xarxes o internet. L’objectiu de la iniciativa és crear un espai de distracció i de participació en aquests dies de confinament.

També et pot interessar

Comentaris