Cinc vianants sancionats al Vendrell per vulnerar la llei de Salut pel coronavirus

La policia local patrulla els carrers del Vendrell. (Foto: Policia Local del Vendrell)
18/03/2020 - 16:00h

La Policia Local del Vendrell va actuar aquest dimarts a la tarda contra persones que no feien cas de la recomanació d’estar-se a casa

La Policia Local del Vendrell va interposar aquest dimarts a la tarda cinc denúncies contra vianants que anaven per la via pública sense respectar l’obligació de quedar-se a casa si no és per un cas d’emergència o necessitat laboral o per comprar aliments.

Agents de la policia vendrellenca van anar avisant diversos vianants i alguns ocupants de vehicles amb més d’una persona que estaven infringint la normativa. Si responien amb un bon comportament i actitud, no els va comportar cap conseqüència, però en cinc casos l’incident va acabar amb l’obertura d’una sanció per infracció de la llei de salut per l’emergència pel coronavirus.

Els infractors en qüestió no van mostrar-se disposats a respectar la normativa arran de l’alerta que viu tot l’Estat.

Aquests ciutadans podran ser sancionats amb un mínim de 100 euros de multa, depenent de la gravetat de cada cas. Un dels sancionats passejava per la Via Verda entre el Vendrell i els barris marítims i els altres cinc van ser aturats al nucli urbà de la capital del Baix Penedès.

La Policia Local del Vendrell recorda que cal dur a sobre un certificat de l’empresa que acrediti que el moviment puntual a la via pública és per anar a treballar.

Sanció a un establiment amb terrassa

D’altra banda, segons ha explicat l’inspector Jordi Altarriba, diumenge a la tarda la Policia Local del Vendrell va interpossar una denúncia contra un bar de la vila que disposa de terrassa i que no feia cas de l’obligatorietat de tancar.

També et pot interessar

Comentaris