La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca s’ajorna fins al 20 i 21 de juny pel coronavirus

16/03/2020 - 17:16h

Els organitzadors de la mostra han decidit finalment retardar la seva celebració per la situació d’emergència que viu el país

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca que havia de tenir lloc el proper cap de setmana del 27 i 28 de març, es posposa fins al 20 i 21 de juny. Així ho han decidit els seus organitzadors, l’Associació de Concessionaris de Vilafranca del Penedès, seguint les directrius marcades per les diferents administracions públiques davant de l’estat d’emergència pel coronavirus.

La 28a edició d’aquesta fira tindrà lloc a la zona esportiva de Vilafranca, el cap de setmana abans de Sant Joan i tornarà a acollir més de 550 vehicles revisats i garantits (kilòmetre 0, demos, gerència o ocasió) amb preus excepcionals i amb facilitats de finançament.

En aquesta edició hi participaran 10 concessionaris –Auto Atzerà, Autocam, Atolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Tallers Atzerà.

Els assistents podran gaudir de més de 7.500 metres quadrats d’exposició de turismes, furgonetes, tractors i maquinària agrícola. L’entrada serà lliure com és habitual i l’horari de la fira de 10 del matí a 9 del vespre. Com en les darreres edicions, també hi haurà un servei de food truck a càrrec d’Era Camboleta, un espai infantil amb inflables i se sortejarà un Ipad entre tots els assistents a la fira.

Més vehicles i ocupació del 100% de la fira
Entre les novetats d’enguany destaca l’ampliació de l’espai d’automoció amb l’ocupació del total de l’espai de la fira. El nombre de vehicles exposats que arribarà a les 550 unitats. Enguany els concessionaris de maquinària agrícola no hi participaran.

L’edició d’enguany omplirà al 100% els tres pavellons de la zona esportiva i la zona entre pavellons. Per altra banda, es crearà una fira virtual els dies previs i durant la fira amb una selecció de vehicles que es podran trobar a la fira.

La Fira VO de Vilafranca és una de les fires del vehicle d’ocasió amb més rellevància de Catalunya. En la seva anterior edició l’assistència va ser superior a les 7.900 persones, un 10% més que al 2018 –un 37% provenia de fora de l’Alt Penedès i un 18% de fora de la Vegueria Penedès– amb un potencial de compradors de 148 poblacions diferents.

Durant l’edició del 2019, el 45% dels vehicles exposats durant la fira es venen durant la fira o en la setmana posterior, un 28% més respecte a l’any anterior. L’any passat el 42% de les vendes van ser de fora de l’Alt Penedès, de gent provinent de 64 poblacions diferents, amb compradors vinguts de Lleida, Vidreres, Arbúcies, Sabadell, Centelles o Amposta.

Comentaris