Noelia Molino presentarà en breu el seu segon disc, ‘Stronger’

Avatar
14/03/2020 - 16:00h

És un treball molt més madur en què es veu reflectit el seu gust pel soul, el blues i l’R&B

La cantant Noelia Molino presentarà en les properes setmanes, al New Arcs de Vilafranca El seu segon disc, titulat Stronger. Havia de fer-ho aquest dissabte, però el concert és va cancel·lar per les mesures per combatre el coronavirus.

Nascuda el 1995 a Barcelona i vilafranquina d’adopció des de fa 10 anys, la música sempre ha format part de la vida de Noelia Molino. Mestra de professió i compositora de vocació, ha compaginat els seus dos mons durant els darrers anys.

Ara arriba aquest segon disc, un treball molt més madur en què es reflecteix el seu gust pel soul, el blues i l’R&B, estils que es barregen amb la modernitat de la música del segle XXI.

PUBLICITAT

Stronger arriba acompanyat per un conjunt de petits textos on apareixen moments crucials de la seva vida que l’han fet anar superant els obstacles fins arribar a ser qui és.

El 2016 va publicar el seu primer disc, In my head, un recull de cançons escrites durant la seva adolescència i entrada a l’edat adulta, un disc pop amb reflexions sobre l’amor adolescent en totes les seves etapes. A partir d’aquest dilluns l’àlbum ja es pot aconseguir a la botiga vilafranquina Tok-Tok.

També et pot interessar

Comentaris