Jovent Vilafranca s’ofereix a fer encàrrecs per a la gent vulnerable

13/03/2020 - 13:02h

Els joves de l’entitat republicana poden prestar ajuda, de moment, a persones de Vilafranca, els Monjos i Sant Cugat Sesgarrigues

L’entitat Jovent de Vilafranca, com ha fet altres grups de Jovent en més municipis de Catalunya, s’ofereix a persones vulnerables dels municipis de Vilafranca, Santa Margarida i els Monjos i  Sant Cugat Sesgarrigues a fer les tasques de compra o encàrrecs per evitar que hagin de sortir de casa.

Poden contactar amb ells a través del WhatsApp (685 36 74 77) o bé per les xarxes socials (Instagram i Twitter: @joventvilafranca Facebook: Jovent Republicà Vilafranca).

Per altra banda, des d’ERC Vilafranca s’ha estès la mà al govern per ajudar-lo en la gestió d’aquesta crisi i ha fet diferents propostes:

També fan les següents propostes:

1.     Davant del tancament dels centres educatius i dels centres destinats a l’atenció a la tercera edat, cal que es continuïn garantint l’atenció a qualsevol persona dependent.

2.    Cal garantir la continuïtat de les beques menjador per assegurar una bona alimentació a tots els infants.

3.    Fer suport des de l’Ajuntament, a les famílies més vulnerables per tal d’acompanyar-los i de donar resposta a les seves necessitats.

4.     Facilitar el teletreball a tot el personal de l’Ajuntament que necessiti fer-se càrrec dels seus fills i filles davant del tancament de les escoles.

5.     En cas que el teletreball no sigui possible, donar permís retribuït a aquells treballadors i treballadores que les seves tasques no siguin imprescindibles durant aquests dies.

6.     Fer una campanya informativa exhaustiva a la ciutadania que posi l’accent en la gestió emocional dels casos de crisis, drets laborals i conscienciació social.

7.     Un cop passada la crisi actual, reclamar que no es retallin els recursos del sistema sanitari públic.

També et pot interessar

Comentaris