La IV Jornada Bellvei Negre d’aquest mes rep 54 obres originals

Avatar
13/03/2020 - 16:00h

La trobada literària s’amplia mig dia i canvia d’editorial per publicar la millor novel·la

L’organització de la IV Jornada Bellvei Negre de literatura negra va presentar el certamen que tindrà lloc l’últim cap de setmana d’aquest mes de març (dies 28 i 29) al Centre Cívic La Patronal de Bellvei. Com a novetat d’aquest any, val a dir que la jornada s’allargarà un dia i mig i que ha canviat d’editorial per a la publicació de la novel·la guanyadora, atès que l’anterior –Gregal– està en concurs de creditors i ha estat substituïda per Célebre.

La IV Jornada Bellvei Negre ha rebut 54 obres originals, de les quals finalment n’han quedat una desena, segons ha apuntat l’impulsor de la jornada, Ramon Valls, presentador del programa de Bellvei Ràdio d’on va sorgir la possibilitat de convocar aquest premi. La novel·la guanyadora serà publicada i el seu autor o autora s’endurà 1.000 euros, mentre que la finalista serà publicada en format e-book.

Cal destacar que aquest any s’havia convocat també un premi literari per a relats breus d’escolars del poble i de veïnes també de Bellvei, tot i que finalment han quedat deserts.

PUBLICITAT

A més de les presentacions literàries, la IV Jornada Bellvei Negre inclourà un acte de poesia i música, dissabte 28 a les 11.30h a la plaça Nova de Bellvei. També hi haurà un passeig per conèixer les cases d’indians del poble (12.15h) i un dinar de celebració de la jornada, a la Llar de Jubilats. Cal inscriure-s’hi al Centre Cívic La Patronal, els feiners de 17 a 20h fins al dia 26, al preu de 22 euros. I també hi haurà un tast de vins, xocolata i formatges, a les 18.30h a la plaça Nova i un concert de la Big Band Bellvei, a les 20.15h al mateix indret.

En properes edicions publicarem tots els horaris i xerrades programades per al Bellvei Negre 2020.

També et pot interessar

Comentaris