Una veïna dels Monjos denuncia “abús de poder” per part d’un policia

Mar Navarro mostrant la denúncia que li ha arribat per desobediència
13/03/2020 - 10:00h

A Mar Navarro li ha arribat una sanció de 600 euros per desobediència a agents de l’autoritat i apunta que el que s’explica en el text “no és cert”

La veïna dels Monjos Mar Navarro ha volgut explicar aquesta setmana al 3d8 la seva denúncia pública pel que considera un “abús de poder” d’un agent de la Policia Local dels Monjos.

Els fets es remunten a l’11 de juliol, quan Navarro va aparcar en una zona de càrrega i descarrega per, diu, no molestar amb els instruments que havia de descarregar per temes laborals. Segons afirma, podria haver descarregat davant del seu local, però com eren objectes pesants va decidir aparcar en una altra zona per no interferir en el trànsit.

A partir d’aquí, segons afirma, a les 16h va anar a retirar el vehicle però just en aquell moment va veure com un policia l’estava multant, tot i que assegura que eren les 16h en punt, hora a la qual s’ha de treure el vehicle.

Segons explica, el policia li va dir que havia de retirar el cotxe perquè un camió havia de descarregar al restaurant que hi havia davant. El que lamenta Navarro són les maneres ja que assegura que l’agent “estava molt nerviós, em parlava malament i fins i tot el seu company li va dir que parés, però ell no va fer-ho. Va ser mal educat i irrespectuós”. A partir d’aquí, l’agent li va demanar el DNI i ella s’hi va negar perquè considerava que l’agent no l’havia tractada bé.

A Navarro li va arribar una multa de 45 euros per aparcar malament que va pagar però, ara, li han enviat una sanció de 600 euros per desobediència a l’autoritat. I per això ha volgut fer pública la seva queixa, ha presentat una al·legació i també ha escrit al Síndic de Greuges, a banda de demanar una reunió amb l’alcaldessa.

Segons Navarro, els fets que es descriuen a la sanció no es corresponen amb la realitat. Preguntada pel tema l’alcaldessa dels Monjos i regidora de seguretat, Imma Ferret, aquesta ha explicat que la multa s’ha posat “segons la normativa i, com totes les sancions, hi ha recorregut legal per oposar-se administrativament a la resolució”.

També et pot interessar

Comentaris