ERC exigeix un acord de ciutat a Vilafranca per demanar millores ferroviàries

Judit Benages
11/03/2020 - 10:44h

El partit considera que tots els partits de l’Ajuntament haurien de posar-se d’acord per pressionar als organismes competents

ERC de Vilafranca ha fet aquesta setmana la presentació d’una campanya titulada ‘No perdem el tren’ on volen explicar a la població com d’important és reclamar millores ferroviàries per la ciutat.

Des del partit es destaca que la seva principal prioritat és exigir al govern vilafranquí un acord de ciutat per tal que tots els partits es posin d’acord per poder fer pressió als organismes competents i poder, així, tenir “una estació digna i millores a les freqüències i a les connexions”.

PUBLICITAT

Segons els republicans, el govern de Vilafranca és passiu i no lluita tot el que hauria de lluitar pe runa millora del transport públic a la zona i han estès, de nou, la mà a fer una estratègia conjunta “per acordar uns mínims comuns per un millor tracte en infraestructures ferroviàries al Penedès”.
Des d’ERC es lamenta que el govern “durant els plens estigui d’acord amb el que diem però no hi ha manera que convoqui les juntes de portaveus ni cap espai de debat per tal que tots els grups puguem dir la nostra i trobar acords de prioritats”.

PUBLICITAT

De fet, segons el regidor Pere Sàbat, els republicans l’únic que poden fer és presentar mocions als plens “perquè no hi ha cap altre espai de debat”.

També et pot interessar

Comentaris