El 29 de març, caminada al Penedès per la investigació del càncer infantil

Imatge d’arxiu de la jornada ‘Caminem per tu, Pol’
11/03/2020 - 09:00h

La recaptació de la quarta edició de ‘Caminem per tu, Pol’ aniran a parar al laboratori d’investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu

El 29 de març se celebrarà la quarta edició de la caminada solidària a benefici del laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu ‘Caminem per tu, Pol’.

Els participants es trobaran davant el restaurant el Conill de Sant Miquel d’Olèrdola a les 10h i faran un recorregut circular que pot ser de 8 o de 10 quilòmetres, depenent de les preferències de cadascú. En finalitzar, cap a les 13h, hi haurà un vermut i, qui ho desitgi, cap a les 14:30 h, podrà participar d’un dinar solidari, amb espectacle, al local social de Sant Miquel.

Les inscripcions es poden fer a https://entradium.com/events/caminem-per-tu-pol.

El 100% del guany de les inscripcions serà a benefici del laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El càncer infantil és molt diferent al d’adults. No es pot prevenir i la recerca és la única via per a poder avançar. L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats, persones solidàries i esdeveniments solidaris com aquesta caminada.

Els organitzadors de la caminada recorden que volen que sigui un homenatge a tots els nens que han lluitat i que ara no hi són, als que estan lluitant, i als que en un futur hauran de lluitar, especialment al Pol, que ara fa quatre anys va morir víctima d’aquesta malaltia.

També et pot interessar

Comentaris