S’instal·len reductors de velocitat a Moja

10/03/2020 - 17:27h

Aquest tipus de solucions ja s’han completat a Can Trabal i a Daltmar i en els propers dies finalitzaran a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta

Aquesta setmana s’han iniciat per la Rambla Catalunya i pels carrers Montserrat i Migdia les actuacions a Moja per a instal·lar reductors de velocitat i passos elevats de vianants. Les obres tenen el propòsit de millorar les condicions de seguretat en la circulació dels vehicles en les vies de titularitat municipal, així com reforçar la seguretat en els itineraris pels vianants. Dimecres, la previsió és que les obres continuïn en punts com els carrers del Camp i Rafael de Casanovas.

Els treballs provocaran alteracions puntals de trànsit, amb passos alternatius mentre s’estiguin efectuant les obres. L’Ajuntament ha donat directrius a l’empresa adjudicatària perquè actuï en les franges horàries que provoquin menys afectacions: entre les 8:45 i les 13.00h, de 14.00 a 16.15, i de 17.00 a 19.00h.

Les obres a Moja es realitzen un cop la setmana passada es van completar els treballs d’instal·lació de reductors de velocitat i passos elevats de vianants a Can Trabal i aDaltmar. A Sant Miquel d’Olèrdola i a Sant Pere Molanta, els treballs estan avançats i es preveuen finalitzar en els propers dies. En el conjunt del municipi s’han planificat gairebé 90 actuacions per a millorar la seguretat que comporten una inversió propera als 120.000 €.

També et pot interessar

Comentaris