La Fira del Vehicle d’Ocasió amplia els metres d’exposició i s’aboca a internet

Jaume Nicolàs, a la presentació de la Fira del Vehcile d’Ocasió, el passat mes de març.
10/03/2020 - 12:34h

Tots els cotxes que s’exposaran a la mostra es podran veure a partir d’uns dies abans al web de la fira, que no comptarà amb maquinària agrícola d’ocasió

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca comptarà enguany amb més vehicles exposats que mai. En total, els deu concessionaris que participaran en la mostra el 28 i 29 de març portaran més de 550 vehicles, que es vendran a partir dels 3.000 euros. L’espai dedicat a la venda també serà més gran.

Una de les novetats que presentarà enguany la Fira del Vehicle d’Ocasió és que els potencials compradors podran veure els cotxes exposats abans de la mostra. Les ofertes es penjaran al web de la fira, perquè els interessats puguin saber abans d’anar al pavelló firal si hi ha alguna unitat que li cridi l’atenció.

Per primera vegada després de 5 anys, la mostra no comptarà amb maquinària agrícola. Segons ha explicat Jaume Nicolàs, representant de l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca -que és que organitza la fira- la manca d’oferta en aquest sector ha fet que les marques apostin enguany per no ser a la fira.

De moment, els organitzadors de l’activitat no es plantegen suspendre la fira per la crisi del coronavirus. “Si ens recomanen fer-ho, farem cas. Però de moment no tenim cap imput que ens indiqui que no es pot celebrar”, ha explicat Nicolàs.

També et pot interessar

Comentaris