La Jornada de l’Emprenedor de Vilafranca arriba a la seva 18a edició

Miquel Angel Mora, fundador de Yaencontre.com i Housfy.com. FOTO: AJUNTAMENT
Avatar
10/03/2020 - 10:20h

L’activitat clourà el Creajove’20, un programa que l’ajuntament va posar en marxa fa gairebé dues dècades per incentivar l’emprenedoria entre els joves

L’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès acollirà el dimecres 18 de març la 18a edició de la Jornada de l’Emprenedor, un matí dedicat al foment de l’emprenedoria a través de l’intercanvi d’experiències, la formació i el reconeixement als comportaments emprenedors dels joves de la comarca.

Aquesta jornada clou el Creajove’20, un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca que va posar-se en marxa fa divuit anys amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves del Penedès.

PUBLICITAT

El Creajove té caràcter anual, i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca, en els que enguany han participat un total de 483 alumnes en 23 tallers impartits en 12 centres de la comarca.

La 18a edició de la Jornada de l’emprenedor comptarà amb la presència de Miquel Àngel Mora, fundador d’empreses com Yaencontre.com, Housfy.com o Afables i president de Tandenn, associació d’emprenedors i start-ups del Penedès-Garraf.

Mora compartirà de forma dinàmica des de la seva experiència personal quines són les raons i motivacions que poden impulsar-te o no a ser una persona emprenedora.

Durant la jornada també es lliuraran els premis del Concurs Creajove’20. Es coneixeran els guanyadors del premis a la millor idea de negoci i al millor projecte empresarial, dues categories reservades a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de centres educatius de la Comarca de l’Alt Penedès, que han participat als Tallers Creajove al llarg del curs escolar.

Aquesta jornada és gratuïta, tot i que per assistir-hi es requereix d’inscripció prèvia a través del web del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris