Vilanova clausura una oficina municipal per un treballador amb coronavirus

09/03/2020 - 17:15h

El consistori ha tancat aquest dilluns unes instal·lacions de la plaça de la vila com a mesura preventiva després que un empleat ha donat positiu pel virus

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha activat aquest dilluns mesures preventives contra el coronavirus (covid-19), després que aquest cap de setmana s’ha confirmat que un treballador municipal ha donat positiu per aquesta malaltia.

Tal com han explicat des del consistori, s’ha tancat l’accés a l’espai on treballa aquesta persona, a la planta baixa de les dependències municipals situades a la plaça de la Vila, 11.

Es L’home no viu a Vilanova i la Geltrú i que ja fa una setmana que no ha passat pel seu lloc de treball.

A banda de tancar el centre on treballa l’home, el govern municipal ha decidit anul·lar les reunions del personal que té el seu lloc de treball en aquesta oficina a l’espera de tenir indicacions concretes del servei 061-Catsalut.

Aquestes mesures preventives no afecten cap altre departament ni edifici municipal. Des del Govern es vol transmetre un missatge de tranquil·litat i transparència. “S’estan prenent les mesures preventives necessàries i s’aplicarà de manera immediata el protocol indicat pel 061-Catsalut”, han assegurat.

Comentaris