Poca efectivitat de la Colla Jove en la seva primera actuació

Un moment d’arxiu d’una actuació de la Colla Jove de Vilafranca
09/03/2020 - 17:00h

Van actuar a Torredembarra, on van fer dos intents desmuntats de 3d6, un 3d6 conjunt amb els Xiquets de Torredembarra i dos pilars de 4, un d’ells femení

La Colla Jove de Vilafranca va fer la seva primera actuació de la temporada diumenge a la Diada castellera Dones Amunt que es va fer a la Plaça de la Vila de Torredembarra. Van ser els convidats de la colla dels Xiquets de Torredembarra, de recent creació, que estrenava la seva nova camisa a ratlles blanques i blaves.

L’actuació arriba massa aviat per la colla vilafranquina i la canalla es va mostrar amb manca de confiança en el que es portava a plaça. Així, l’actuació es va saldar amb un pilar de 4, dos intents desmuntats de 3d6 que van ser pràcticament idèntics, amb un tronc molt parat i una canalla insegura, un 3 de 6 conjunt descarregat amb la colla torrenca i, finalment, un pilar de 4 íntegrament femení.

Un dels intents de 3d6 de la Colla Jove de Vilafranca

Prèviament, a les 10 del matí, la colla va fer un pilar de 4 a l’acte en suport dels drets de la dona que va tenir lloc plaça Jaume I de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris