La companyia Krakelé presenta una comèdia dissabte al Teatre Casal

04/03/2020 - 14:56h

‘Tercer piso. Escalera tres’ farà emocionar, plorar, escandalitzar o fins i tot excitar l’espectador

La companyia Krakelé, sota la direcció de Germán Gómez Bosch, porta dissabte, a les 9 del vespre i al Teatre Casal de Vilafranca l’obra Tercer piso, escalera tres, una comèdia sense prejudicis. El penedesenc Mario Larrubia és un dels tres actors que protagonitzen l’obra juntament amb Eva Cailà i Jesús Carrera.

Actor penedesenc

Mario Larrubia ha explicat al 3d8 que l’obra tracta diferents tipus de subgèneres on els personatges com el públic es podran emocionar, plorar, escandalitzar, ruboritzar o fins i tot excitar. La funció, d’una durada de 90 minuts, es va estrenar amb molt d’èxit l’any passat al Gran Teatre d’Elx, i ha passat pel Teatreneu de Barcelona i per diferents teatres catalans. El text és una idea del dramaturg elxà Tomàs Ferrando i parla de l’Andrea i el Damián, que per fi estrenen el seu nou pis al centre de Barcelona després d’uns anys de relació. La seva il·lusió i les ganes de gaudir de la llar acabada d’estrenar es veuran de sobte alterades per l’arribada de l’Edgar, un amic del Damián a qui no veu des de fa més de deu anys. En aquesta trobada s’inicien els “conflictes” en termes de parella.

Tercer piso Escalera tres és una mica més que una comèdia on tot és possible. L’ésser humà té desitjos ocults, assumptes pendents i por al present. Sortir de la norma no és ben vist i… desitjar fora del convencional és fer mal a la parella?
Krakelé és una companyia teatral fundada el 2016 i aquest és el segon espectacle de gran format després de Casa rural con encanto.

Entrades amb descompte

Tots els lectors del 3d8 que vulguin assistir a l’obra podran tenir un descompte de 3 euros a taquilla retallant l’anunci que publicarem a la secció de cultural del diari d’aquest divendres, que hauran de presentar a taquilla. L’entrada a preu normal val 15 euros, i amb el descompte costarà 12 euros.

També et pot interessar

Comentaris