Els Nens del Vendrell creen una diada en honor a Pau Casals

Avatar
04/03/2020 - 10:45h

L’actuació serà el dia 10 de maig, però dies per uns abans ja han programat diverses activitats relacionades amb el músic

Els Nens del Vendrell han presentat el seu calendari amb una gran novetat: la creació de la Diada Pau Casals, dedicada al reconegut violoncelista internacional, que va tenir un fort lligam amb la colla, sobretot durant el seu exili a Prada de Conflent. La jornada castellera es farà el dia 10 de maig, però durant tota la setmana anterior ja s’han programat tota una sèrie d’activitats dedicades al músic vendrellenc.

Per altra banda les altres cites destacades del calendari són el dia 7 de juny, amb la celebració del seu 94è aniversari. ELs vendrellencs faran la seva primera actuació al Vendrell el dia 5 d’abril i actuaran a Castelló el 21 i 22 de març.

Pel que fa als assaigs, avui n’hi ha un dedicat al Dia de la Dona i dimecres ja començaran els assaigs tradicionals.

PUBLICITAT

La novetat d’enguany és la creació de l’Escola de Castells, que sorgeix amb l’objectiu que els castellers i castelleres de la colla puguin aprendre i perfeccionar diferents posicions, tant de pinya, com de folre i de tronc.
Per altra banda els de la camisa vermella volen aprofitar que Vendrell és Capital de la Cultura Catalana enguany per obrir, encar amés, la colla a tot el municipi i la comarca, i treballar la cohesió entre els castellers.

Així, han encetat la campanya “Suma’t”, per animar la població a acostar-se a conèixer de primera mà el funcionament de la colla, fer-los partícips de la història de l’entitat i generar una major cohesió social. A més, faran diferents assajos especials, com el “Porta un antic”, per tal de recuperar antigues camises, o el “Porta un amic”, seguint el fil de la campanya.

També et pot interessar

Comentaris