La IV Jornada Bellvei Negre rep 54 novel·les originals

Gerard Jané, de l’empresa Jané Ventura col·laboradora del certamen; Ramon Valls, creador de Bellvei Negre; i Gerard Colet, alcalde de Bellvei, durant la presentació de la jornada literària.
Ricard Vinyals
03/03/2020 - 17:53h

El certamen literari de Bellvei tindrà lloc a final de març, amplia mig dia i canvia d’editorial per a la publicació del primer premi

L’organització de la IV Jornada Bellvei Negre de literatura negre ha presentat aquest dimarts el certamen que tindrà lloc el darrer cap de setmana d’aquest mes de març, dies 28 i 29, al Centre Cívic La Patronal de Bellvei.

Com a novetat d’aquest any, val a dir que la jornada s’allargarà un dia i mig i que ha canviat d’editorial per a la publicació de la novel·la guanyadora, atès que l’anterior -Gregal- està en concurs de creditors i ha estat substituïda per Célebre.

La IV Jornada Bellvei Negre ha rebut 54 obres originals, de les quals 47 van passar una primera criva i finalment n’han quedat una desena, segons ha apuntat l’impulsor de la jornada, Ramon Valls, presentador del programa de Bellvei Ràdio d’on va sorgir la possibilitat de convocar aquest premi. La novel·la guanyadora serà publicada i el seu autor/a s’endurà 1.000 euros, mentre que la finalista serà publicada en format e-book.

Tot i que per a aquest any es va convocar també un premi literari per a relats breus d’escolars del poble i de veïnes també de Bellvei, finalment han quedat deserts.

A més de les presentacions literàries, la IV Jornada Bellvei Negre inclourà un acte de poesia i música, dissabte 28 a les 11.30h a la plaça Nova de Bellvei; hi haurà un passeig per conèixer les cases d’indians del poble (12.15h) i un dinar de celebració de la jornada, a la Llar de Jubilats. Cal inscriure’s al Centre Cívic La Patronal, els feiners de 17 a 20h fins el dia 26, al preu de 22 euros.

PUBLICITAT

I també hi haurà un tast de vins Jané Ventura del Vendrell, xocolata de l’Obrador del Vendrell i formatges de Xerigots de Vilafranca del Penedès, a les 18.30h a la plaça Nova; i un concert de la Big Band Bellvei, a les 20.15h al mateix indret.

També et pot interessar

Comentaris