Escura parla a Calafell de les novetats en matèria de protecció de dades

Un moment de la intervenció de Fernando Escura durant la jornada. (Foto: Escura)
Avatar
02/03/2020 - 12:44h

El despatx d’advocats i economistes va organitzar una jornada temàtica sobre el Reglament de Protecció de Dades

El despatx d’advocats i economistes Escura ha celebrat a la població de Calafell una jornada per abordar els aspectes més importants del Reglament de Protecció de Dades.

Josep Linares, director de les oficines d’Escura Tarragona, va destacar, durant la presentació de la jornada que va tenir lloc dijous passat, que la gestió de les empreses en l’actualitat ha d’incorporar també, en el seu dia a dia, la protecció de dades.

La trobada es va dividir en dos blocs. Durant el primer, orientat a les novetats legislatives, Fernando Escura, soci-director del despatx, va subratllar les últimes modificacions anunciades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), exposant també les característiques dels diferents models d’escrit per a l’exercici de cadascun dels drets bàsics relacionats amb la protecció de dades.

En aquest primer bloc de la jornada, Alberto Xicoy, advocat del departament de Noves Tecnologies d’Escura, va repassar els criteris que utilitza l’AEPD per a saber si una empresa està adaptada al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i de les possibles sancions existents en aquesta matèria.

PUBLICITAT

Esther Moreno, tècnica de Protecció de Dades d’Escura, va esposar durant el segon bloc les funcionalitats i l’ús del Gestor Documental, la qual és una eina què garanteix a les empreses la disponibilitat i la seguretat dels seus documents en qualsevol moment. Per finalitzar la jornada, es van tractar casos pràctics de gestió de Protecció de Dades a les empreses.

Escura és una firma d’advocats i economistes fundada l’any 1905, amb oficines a Barcelona, Calafell, el Vendrell i Madrid. És un despatx que fonamenta la seva missió en un servei focalitzat en el client, unit a alts estàndards ètics i de qualitat, sent reconegut per a les principals guies jurídiques internacionals com Best Lawyers o IFLR1000.

Comentaris