Visita familiar i concert de música de càmera, propostes del Museu Pau Casals per aquest mes

Avatar
02/03/2020 - 12:25h

El museu vendrellenc ofereix una variada programació durant els caps de setmana del mes de març

El Museu ofereix per aquest mes de març una visita familiar i un concert de música de càmera a la Sala de la Música del museu, dues activitats ben diverses per donar resposta als diferents interessos dels seus públics.

La primera activitat de la programació mensual serà l’activitat familiar “Sigues músic per un dia!” que tindrà lloc aquest diumenge a les 12h del migdia. Una proposta on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que els ensenyarà qui era i perquè estimava tant la música i la seva terra i, en acabar, coneixeran de ben a prop el seu millor amic, el violoncel. Aprendran a tocar-lo, convertint-se en músics, per un dia. Aquesta és una activitat per a famílies amb nens de 3 a 10 anys, i té un cost de 6€ (adults) i 4€ (infants).

PUBLICITAT

La següent activitat que tindrà lloc aquest mes de març al museu serà un “Concert de càmera a la Sala de la Música” el diumenge dia 22 de març a les 12h. El concert donarà el tret de sortida a les diverses actuacions programades dins el Lied Festival, organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles amb l’objectiu de retre-li homenatge a la soprano barcelonina. Aquest primer concert “Recital 1: Máster of Lied”, comptarà amb la presència dels participants del Màster oficial de Lied Victoria de los Ángeles de l’ESMUC, i serà una ocasió excepcional per gaudir d’un autèntic concert de càmera al pur estil Lied. El concert és gratuït.

PUBLICITAT

Per a totes les activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977 68 42 76) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

També et pot interessar

Comentaris