Las Migas presenten el seu treball ‘Cuatro’ dins el festival MUSiCVEU

29/02/2020 - 14:00h

El quartet femení de sonoritats flamenques compta amb una nominació als Latin Grammy

Las Migas presenten aquest diumenge, a les 19 hores, a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer en el marc del festival MUSiCVEU el seu últim disc, Cuatro. I ho fan amb el cartell de “tot venut”.

Quinze anys després de la seva fundació, elles ja són un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre, amb una nominació als Latin Grammy i actuacions com les que enguany configuren la seva espectacular gira mundial, amb visites a ciutats com Bogotà, Buenos Aires, Praga, Viena, Londres o Malmö, entre moltes altres.

Amb un nou treball, Cuatro, en el qual incorporen textures electròniques alhora que es retroben amb les sonoritats flamenques dels seus inicis, Las Migas celebren aquests quinze anys amb un espectacle que vol retre homenatge a totes les que alguna vegada van ser Migas i les que algun dia ho seran.

Continuen sent valentes, descarades i joves, i continuen aquesta lluita per trobar la bellesa en cada detall. Roser Loscos és de Lleida (violí), Marta Robles de Sevilla (composició i guitarra), Alicia Grillo de Còrdova (guitarra) i Carolina Fernández L’Espurna de Mèrida (veu i ball). Totes quatre uneixen l’art de les seves respectives terres amb l’aportació personal de cadascuna, creant un món meravellós, màgic i obert al món.

També et pot interessar

Comentaris