L’artista Mireia Sallarès parlarà de la seva obra visual

Avatar
27/02/2020 - 15:36h

L’acte es farà el proper dijous 5 de març en el marc de l’exposició “Elogi del malentès” de la sala dels Trinitaris de Vilafranca

Coincidint amb els actes que tindran lloc amb motiu del Dia Internacional de les Dones a Vilafranca i amb l’exposició que actualment es pot visitar a la Sala dels Trinitaris, “Elogi del malentès”, el  proper dijous 5 de març, a les 18h, l’artista Mireia Sallarès (Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals 2019) serà a la Sala dels Trinitaris per parlar de la seva obra visual i del seu llibre Las muertes chiquitas.

Mireia Sallarès (Barcelona, 1973) indaga sobre conceptes com l’amor, la violència, l’estrangeria o la veritat a través de viatges i entrevistes que acaben prenent forma de vídeos, publicacions i intervencions a l’espai públic. Las muertes chiquitas és un llibre i un documental que recull quatre anys de converses sobre sexualitat amb més de trenta dones mexicanes de diferent edat, classe social, religió i professió. Testimonis en primera persona que exposen una intimitat construïda i explotada pel poder masculí des de la seva tribuna pública. Compartir allibera, i aquí un variat cor de veus se sumen per mostrar les diferències de l’orgasme, però també el seu punt en comú: la condició política de ser dona.

L’orgasme femení és un dels malentesos més fascinants de la història humana. Més enllà de l’experiència subjectiva que fa impossible una definició exacte, la indiferència i la violència exercida per segles d’història en mans dels homes no hi ajuda.

PUBLICITAT

Simultàniament a la presentació de Mireia Sallarès es podran adquirir a la mateixa Sala dels Trinitaris exemplars del llibre.

L’exposició “Elogi del malentès” es pot visitar a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 22 de març en horaris de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h.

També et pot interessar

Comentaris