Francisco Romero torna a ser el primer secretari del PSC a Vilafranca

Francisco Romero
26/02/2020 - 17:32h

L’objectiu del que també és regidor socialista a Vilafranca és la defensa de grans infraestructures que portin noves oportunitats a la vila

El regidor del PSC a Vilafranca, Francisco Romero, torna a ser el primer secretari de l’agrupació socialista vilafranquina, en substitució del també regidor Ramon Zaballa, que va declarar durant l’assemblea que s’obria “un nou cicle, en el qual toca eixamplar i fer créixer el socialisme i per això cal un nou relleu per liderar amb garanties aquesta nova etapa durant la qual hem d’assolir millors resultats”.

Per aquest motiu van demanar a Romero que tornés a liderar la formació ja que valoren “la seva experiència i el seu alt grau de lideratge local”.

Francisco Romero ha agraït “la feina extraordinària que ens ha portat a millorar resultats i representitivitat a l’Ajuntament” i s’ha mostrat molt il·lusionat de tornar a liderar aquesta etapa i ha assegurat que “la passió de la meva vida política és el món local”.

Per tal d’encarar aquest nou projecte de creixement, Romero s’ha rodejat d’una executiva que ha definit com a “reduïda i molt operativa que treballarà amb grups de treball amb el repte de posar en marxa un Pla de Treball potent que arribi a tots els barris de Vilafranca.

Romero ha recordat que un dels reptes claus és “la defensa d’infraestructures que portaran oportunitats i progrés social i econòmic per Vilafranca”.

La nova executiva ha estat aprovada per unanimitat i està composta per: Francisco Romero, Joan Tarrida, Sergio Sánchez, Alessandra Torres, Foix Sogas, Eulàlia Barqué i Maria Muñoz.

Durant l’assemblea també es va aprovar l’equip que conformarà el Consell de Federació del PSC de Vilafranca: Toni Alsina, Manuel Medialdea, Joan Pareta, Lourdes Sánchez, Leo Girón, Manuel Gallego, Joan Tarrida, Tomás Roca i Roser Lozano.

També et pot interessar

Comentaris