Posposat el debut de Punset a la banqueta del Bassano per culpa del coronavirus

Imatge de la presentació de Sergi Punset com a nou entrenador del Bassano italià
26/02/2020 - 16:22h

El seu nou equip havia de jugar aquest dimecres al vespre contra el Montebello un partit important pel descens

El tècnic vilafranquí Sergi Punset, que a finals de la setmana passada va ser presentat com a nou entrenador del Bassano de la sèrie A1 d’Itàlia, tenia que debutar aquest dimecres a la banqueta del seu nou equip davant el Montebello, un partit clau per les aspiracions de permanència dels dos equips. Finalment el partit s’ha ajornat per culpa del coronavirus.

Des de Bassano, Punset ho explicava a la nostra redacció “el cornavirus està preocupant molt a Itàlia i sobretot a les regions del nord, per aquest motiu s’han anulat totes les competicions esportives”. I afegia que “fins diumenge hi haurà aquesta prohibició, a partir d’aquella data sabrem quin dia jugarem». Si no hi ha contraordre, Punset debutarà el dimecres 11 de març amb el partit que el Bassano jugarà davant el Valdagno, ara mateix el tercer a la lliga. Tot i les noticies que arriben d’Itàlia, Punset deixa clar que la situació no es preocupant “Nosaltres fem una vida normal, entrenem diàriament i estem preparant aquesta recta final de lliga per evitar els play off de permanència».

A Itàlia també s’ha ajornat la fase final de Copa que s’havia de celebrar a Lodi. Entre els nombrosos jugadors catalans que havien de participar a la fase final de la Copa hi seran presents el sadurninenc Eloi Mitjans (Breganze) i els catalans Adrià Català (Trissino), Marc Pallarès i Enric Torner (Valdagno), Jordi Burgaya, Martí Casas i Xavi Rubio (Forte dei Marmi), Jepi Selva (Viareggio) i David Gelmà (Scandiano).

També et pot interessar

Comentaris