Operatiu policial conjunt al nucli històric del Vendrell

Una imatge del dispositiu policial. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
21/02/2020 - 12:32h

Van ser detingudes dues persones per infringir la llei d’estrangeria i dos homes van ser denunciats per venda il·legal de peix

Aquest dijous al vespre, a les 19.30h, es va iniciar al Vendrell un dispositiu policial conjunt del Cos Nacional de Policia, Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal del Vendrell per fer control d’estrangeria, detecció de tinença i consum d’estupefaents, i inspeccions de treball i de policia administrativa a diversos establiments del municipi.

L’operatiu es va allargar més de dues hores, fins a les 22h.

Com a conseqüència d’aquesta actuació policial, a la plaça de Ca l’Escori es van identificar diferents persones i el Cos Nacional de Policia va fer una detenció per suposada infracció de la llei d’estrangeria.

Posteriorment, es va fer una inspecció en un local de la Carretera de Valls, on el Cos Nacional de Policia va realitzar una altra detenció per estrangeria. Les dues persones detingudes van ser traslladades a Tarragona.

A l’operatiu també es va aixecar acta de diverses infraccions administratives als locals on es van fer les inspeccions. Pel que fa a la tinença i consum d’estupefaents, no es va detectar cap infracció.

Venda ambulant de peix no autoritzada

D’altra banda, val a dir que durant aquest operació policial es va detectar que hi havia dos homes al Camí dels Molins que venien peix fresc que duien en galledes. Es va procedir a la seva identificació i van ser denunciats per venda ambulant no autoritzada.

També et pot interessar

Comentaris