Diumenge, última oportunitat per veure ‘El temps i els Conway’

21/02/2020 - 10:00h

El grup de teatre del Centre de Llorenç tanca a la sala gran l’obra que va estrenar el Nadal del 2018

Aquest diumenge, el grup de teatre del Centre de Llorenç tanca a casa el cicle de representacions d’El temps i els Conway. La seva estrena, el Nadal de 2018, va representar un extraordinari èxit de públic i va tenir lloc al teatre de La Cumprativa de Llorenç, ja que el Centre tenia la sala antiga clausurada per un defecte estructural. Ara, ja amb la nova seu estrenada, acull aquesta darrera representació, última oportunitat de veure-la.

El temps i els Conway, de J.B. Priestley, és una obra extraordinària, plena de complexitat i riquesa temàtica i formal. L’obra va molt més enllà d’una època concreta per tractar un tema universal que afecta tota persona: els efectes del pas del temps. El seu autor, J.B. Priestley, estava marcat per unes teories científiques que qüestionaven el concepte del temps com un absolut, cosa que va traslladar a unes trames profundament humanes i quotidianes en l’anomenada “Trilogia del temps”, conformada per tres obres que tracten aquest tema i de les quals El temps i els Conway és la central. Cal destacar que fa relativament poc, es va poder veure al Teatre Cal Bolet la tercera obra del conjunt, Això ja ho he viscut, representada per una companyia professional dirigida per Sergi Belbel

La representació de diumenge al Centre de Llorenç començarà a 2/4 de 7 de la tarda. Es poden reservar entrades trucant al telèfon 607 26 08 40.

També et pot interessar

Comentaris