Manifestació per reclamar millores a la C-31 a Cunit

Roda de premsa per explicar l’acte de la setmana que ve a Cunit. (Foto: Ajuntament de Cunit)
19/02/2020 - 13:28h

Es farà dissabte 29 de febrer i l’impulsen ciutadans amb el suport de l’Ajuntament

Dissabte de la setmana que ve, dia 29 de febrer, hi haurà una manifestació per reclamar més seguretat a la carretera C-31 al seu pas pel centre de Cunit.

Sorgit de la iniciativa ciutadana, l’acte reivindicatiu compta amb el suport de l’Ajuntament de Cunit, que fa una crida a veïns i veïnes a sumar-s’hi.

Jennifer Sánchez, una de les veïnes convocants, ha afirmat que “farem les manifestacions que calguin. Volem una C-31 segura i esperem que el dia 29 siguem molts cunitencs els que fem la marxa”.

L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, ha explicat de la seva banda que el projecte de millora de la carretera C-31 “està actualment a l’Ajuntament. Esperem que després de l’exposició pública la Generalitat el liciti. Necessitem solucions ja. Quan la Jennifer va comunicar-nos la seva proposta, de seguida ens hi vam sumar. Com a ajuntament ens preocupa molt la seguretat dels nostres veïns i veïnes.”

Jaume Casañas, primer tinent d’alcalde, ha incidit en què “reclamem solucions i millora en la mobilitat. A més, comptem amb les sinèrgies del Pacte del Penedès Marítim perquè aquesta és una problemàtica comú als municipis veïns”. “La descongestió de la C-31 passa pel desviament del trànsit a la C-32, evidentment bonificat”, ha dit també Casañas.

El punt de trobada per a l’inici de la manifestació serà la mateixa C-31 al límit amb Segur de Calafell, dissabte 29 a les 10.30h, i la marxa començarà a les 11h. Després d’avançar per tota la carretera interurbana en direcció Cubelles, es preveu que els manifestants arribin a la plaça de la Vila d’aquesta localitat del Garraf, on es farà la lectura d’un manifest a càrrec de Jennifer Sánchez.

L’Ajuntament de Cunit recorda que ve reclamant en els darrers anys l’execució del projecte de rehabilitació de la C-31 al seu pas pel municipi. La Generalitat de Catalunya va presentar el projecte l’any 2017, però no es va arribar a tirar endavant.

Actualment, el municipi de Cunit, que ha patit diversos incidents per atropellaments més o menys greus a la C-31, segueix demanant més seguretat, millor mobilitat i menys tràfic rodat en aquesta important artèria viària que creua la població.

També et pot interessar

Comentaris