Els nens i nenes tornen a ser els protagonistes de l’Escola de Castells dels Verds

19/02/2020 - 10:48h

Aquest divendres comença una nova edició del taller, que durarà quatre setmanes i està dirigit als petits i joves d’entre 4 i 14 anys

La temporada 2020 és a punt de començar pels Castellers de Vilafranca, i ho farà recuperant l’Escola de Castells adreçada a tots aquells nens i nenes d’entre 4 i 14 anys que sempre han volgut provar fer castells, però que fins ara no n’han tingut l’oportunitat. 

L’Escola de Castells començarà aquest divendres 21 de febrer de 20 a 21h. Tindrà una durada de quatre setmanes (21 i 28 de febrer i 6 i 13 de març) amb la intenció de donar a conèixer als nens i nenes que hi participin la tècnica bàsica per pujar als castells i inculcar-los valors castellers com l’esforç i el treball en equip a través de jocs i altres dinàmiques. 

L’escola està organitzada per l’equip de canalla de la colla, amb integrants que tenen experiència en l’àmbit educatiu i del lleure. També és una bona oportunitat per a tots aquells nens i nenes que sempre s’han sentit atrets pels castells però que fins ara no han tingut l’oportunitat de provar-ho.

També et pot interessar

Comentaris