Graciela López guanya la Travessa dels Oscar

D’esquerra a dreta, Manel Balaguer (Cineclub Vilafranca), Maria Olivella (Cinema Kubrick) i la guanyadora Graciela López
17/02/2020 - 15:55h

El concurs que organitzen des del 2016 el Kubrick i Cineclub Vilafranca registra el rècord de participants amb 678 butlletes

Graciela López és la guanyadora de la Travessa dels Oscar 2020 que organitzen el cinema Kubrick i Cineclub Vilafranca des del 2015. De fet, només tres persones van encertar les set categories que proposava la travessa (millor pel·lícula, actor i actriu principal i secundària, millor director i millor pel·lícula de parla no anglesa). Les tres dones, Graciela López, Alba Caralt i Àngela Rossell.

Una mà innocent d’una persona va escollir però la butlleta de Graciela López que amb la rialla d’orella a orella es va emportar un passi anual gratuït a la sala del cinema Kubrick, un any d’associat al Cineclub Vilafranca, tres entrades dobles per a qualsevol espectacle de la programació del Teatre Casal durant els mesos de març a juny del 2020, una caixa regal per un cap de setmana per a dues persones per Catalunya, gentilesa de Som Viatges, una caixa de vi i una de cava cortesia del celler Giró del Gorner que regala la Taverna Inzòlia, un lot de llibres a escollir de La Cultural i, finalment, una subscripció d’un any per al setmanari El 3 de vuit.

La segona etapa de la Travessa dels Oscar es va iniciar el 2015 amb 200 participants i enguany ha batut el rècord de participació amb 678 persones, un 60% més que l’any passat. Una crescuda que no ha parat des del 2018 quan es va donar la possibilitat de participar al concurs per internet.

També et pot interessar

Comentaris