La reconeguda Clara Peya actua demà a l’Auditori Pau Casals

Avatar
15/02/2020 - 10:00h

Una de les creadores més originals i úniques dels últims temps presenta el seu nou treball

Aquest cap de setmana arriba un plat fort de la programació del Temporada, a l’Auditori Pau Casals: la pianista i compositora Clara Peya, una de les creadores més originals i úniques dels darrers temps en l’escena musical del país, presenta el seu nou treball discogràfic, Estómac. Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica en el qual combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica, per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb el seu anterior disc, Oceanes.

PUBLICITAT

És energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

PUBLICITAT

Clara Peya ha aconseguit una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme i que el passat 2019 va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura i amb el guardó a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock per Estómac.
L’acompanyen a l’escenari Magalí Sare, a la veu; Vic Moliner, baix elèctric; Andreu Moreno, bateria; i Dídak Fernández, bateria i electrònica.

També et pot interessar

Comentaris