L’imaginari de Pep Mula arriba aquest dissabte al Jazz Club Vilafranca

14/02/2020 - 13:00h

El bateria presenta el segon volum amb el seu quintet Mula en un àlbum ple de textures

Jazz Club Vilafranca presenta demà (20.30h) a l’auditori de Vinseum el bateria Pep Mula, que ha tornat a l’estudi amb el seu quintet, MULA,per enregistrar el segon volum d’aquest projecte editat amb el segell Underpool (UNDP40). En aquest nou disc la música de MULA va un pas més enllà i consolida un so personal i definit, ple de textures que acompanyen melodies properes, i on la improvisació és l’ingredient principal.

Les composicions de Mula donen l’oportunitat de descobrir l’imaginari d’un músic que no defalleix en la cerca creativa, una actitud que l’ha portat a consolidar aquest projecte i a fer-lo créixer gràcies al suport de Jordi Matas a la guitarra elèctrica, Txema Riera al piano, Miguel Pintxo Villar al saxo tenor i Marc Cuevas al contrabaix, quatre dels músics més destacats de l’escena actual, que hi han aportat la seva personalitat i un so inconfusible.
Pep Mula forma part de diferents projectes tant en l’àmbit de les músiques improvisades com del pop-rock, que l’han portat a actuar a diferents festivals del territori català, espanyol i europeu.

La formació per a aquest concert serà la següent: Pep Mula (bateria), Txema Riera (piano), Miguel Pintxo Villar (saxo tenor), Dani Pérez (guitarra) i David Mengual (contrabaix).

També et pot interessar

Comentaris