Baralla entre joves en ple centre del Vendrell

Ricard Vinyals
13/02/2020 - 16:31h

Un vídeo mostra el violent enfrontament que van protagonitzar diverses persones a primera hora de l’1 de febrer

Aquesta setmana ha trascendit a les xarxes socials un vídeo en el qual apareix un grup de joves en una baralla col·lectiva al centre del Vendrell.

Els fets van passar a primera hora del matí del dissabte 1 de febrer i la pallissa principalment a una persona la va enregistrar algú que viu a la zona de la plaça Francesc Macià de la capital del Baix Penedès.

El cas l’investiguen els Mossos d’Esquadra, que de moment no han fet cap detenció per un cas pel qual la víctima tampoc no hauria presentat cap denúncia. Amb tot, la Policia Local del Vendrell va identificar alguns joves, que formarien part d’un mateix grup i serien de diferents nacionalitats.

La víctima va ser atesa al cap d’uns minuts per una ambulància que es va desplaçar al lloc de l’incident.

Veïns de la zona apunten que no és inusual que diversos joves arribin a primera hora del matí dels caps de setmana en tren al Vendrell i que, fins i tot esmorzant en bars cèntrics de la vila, cridin, discuteixin i, com seria el cas de l’1 de febrer, de vegades es barallin.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió la baralla va incloure la utilització de cadires i altres estris de les terrasses de bar que hi ha a la zona.

També et pot interessar

Comentaris