Els Minyons canvien de president però mantenen cap de colla

D’esquerra a dreta, Joan Inglada i Laureà Inglada. FOTO: JAUME VENTURA
11/02/2020 - 06:00h

Joan i Laureà Inglada han agafat les regnes de la colla de l’Arboç per aquesta propera temporada

Els Minyons de l’Arboç ha estat una de les moltes colles que per enguany han canviat algunes de les seves cares més visibles.

Dissabte, durant l’assemblea general ordinària, es va aprovar el nou equip, encapçalat per Joan Inglada com a cap de colla i Laurèa Inglada a la presidència. Cal destacar que el cap de colla ja ho havia estat l’any anterior però en plegar la presidenta per aquest any, ell va decidir també dimitir per si el nou equip administratiu volia a un altre cap de colla. Però, com no hi havia més candidatures, finalment va decidir optar a la reelecció, al mateix temps que va reconèixer que la temporada passada no havia pogut assolir els objectius fixats.

La votació del cap de colla es va aprovar per unanimitat i Inglada va dir que es comprometia a fer una junta tècnica a l’alçada en els dies que queden abans de començar temporada.

Seguidament es va presentar la candidatura a junta administrativa de Laureà Inglada. Després d’explicar el seu projecte es va votar i va ser escollit nou president amb gairebé la totalitat dels vots ja que només va haver-hi una abstenció.

També et pot interessar

Comentaris