Ramon Arnabat, president del Consell Nacional de Catalunya en Comú

D’esquerra a dreta, Ramon Arnabat i Ada Colau
10/02/2020 - 09:32h

El regidor vilafranquí ostentarà el càrrec els propers dos anys

Ramon Arnabat ha estat escollit president del Consell Nacional de Catalunya en Comú per als propers dos anys. La decisió es va prendre dissabte en una jornada en la qual es va acordar iniciar el procés de primàries per elegir la candidata o candidat que encapçalarà la llista dels Comuns i optarà a presidir la Generalitat a les properes eleccions. El regidor de Vilafranca en Comú ja és membre de l’Executiva de Catalunya en Comú i compagina aquetes tasques amb la de professor d’història contemporània a la Universitat Rovira i Virgili.

Arnabat compartirà la presidència del Consell Nacional amb Maribel Ibáñez, juntament amb quatre vocalies que conformen la Mesa Nacional d’aquest Consell que és qui dirigeix les seves sessions i assumeix la seva representació entre Consells Nacionals que es celebren cada dos mesos.

El Consell Nacional és el màxim òrgan dels Comuns entre assemblees i és l’encarregat de marcar la línia estratègica de la organització, que després executa la Comissió Executiva.

Al Consell Nacional de Catalunya en Comú hi participen quatre vilafranquins: Ramon Arnabat, Montse Romagosa, Dolors Vilaró i Marta Junqué.

També et pot interessar

Comentaris