Música i migració es fusionen en l’espectacle ‘Invisible’

Avatar
08/02/2020 - 16:00h

L’Auditori del Tívoli del Vendrell acollirà una experiència musical transformadora

Aquest passat cap de setmana s’ha estrenat la nova programació del Temporada, amb un èxit aclaparador, a l’Auditori Pau Casals. Una platea plena de gom a gom va gaudir i ballar amb l’energia incombustible de Mònica Green, una cantant que no va deixar ningú assegut a la cadira en molts moments del concert.

D’altra banda, cal destacar que la programació continua demà amb un canvi d’escenari: l’Auditori del Tívoli acollirà l’espectacle Invisibles, una experiència musical transformadora, un projecte de caire social, centrat en el fenomen migratori. En forma de fotografies musicals explica el procés migratori sud-nord, intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge.

PUBLICITAT

A excepció dels poemes de Joana Raspall, “Endavant” i “Podries”, aquest és un projecte de composicions originals. La forta influència de la música africana (jazz, latin, flamenc, reggae…) ofereix la possibilitat de crear un repertori coherent i, a la vegada, eclèctic, variat i atractiu.

També et pot interessar

Comentaris