El Petit de Cal Eril protagonitza el concert oficial de l’Hivernacle

07/02/2020 - 16:00h

La setena edició del festival arriba avui al Teatre Cal Bolet i tindrà continuació al mes de març

Avui arriba al Teatre Cal Bolet (22h) el concert oficial de presentació del Festival Hivernacle amb El Petit de Cal Eril, Kids From Mars i Brave Coast Djs en una setena edició que s’estendrà fins a finals d’hivern però que prendrà més cos els caps de setmana del mes de març. Parlar de Kids from Mars és parlar d’una proposta única a casa nostra per estil musical i per maduresa, tenint en compte que els dos cantants tenen 16 anys i van trepitjar els escenaris amb 15, just després de publicar el seu primer single, August, a finals de 2018.

Des de llavors no han parat de créixer en un directe explosiu, enèrgic i d’una seguretat que costa de trobar en dos nois tan joves. Tot seguit, 23h, El Petit de Cal Eril presentarà Energia Fosca. El nou disc entra en íntima col·lisió amb els immediatament precedents i ve a arrodonir un cicle de creixement forjat des de la base per un grup que defensa el seu projecte en primera persona, des de la trinxera i amb la màxima tenacitat: sense parar de tocar en directe i amb un inusitat ritme de producció de discos.

Les partícules elementals que acabarien conformant el nou disc es van accelerar en un punt indeterminat de les muntanyes de Prades on el grup va instaŀlar el seu sincrotró portàtil, alimentant-lo tan sols amb llum solar.
D’altra banda, passada la mitjanit seran els DJs de la casa que convertiran la nit en tot un clàssic a Vilafranca amb els millors hits. Les entrades es poden adquirir a https://entradium.com.

També et pot interessar

Comentaris