Sisco Benet i Carles Mata seran dissabte nous cap de colla i president dels Verds

D’esquerra a dreta, Sisco Benet i Carles Mata
Judit Benages
06/02/2020 - 06:00h

Els Castellers de Vilafranca tindran al capdavant dels propers quatre anys un equip tècnic, i també de junta, totalment renovat

Francesc Benet i Carles Mata seran a partir d’aquest dissabte a la tarda els nous cap de colla i president dels Castellers de Vilafranca, després d’un període electoral en el qual no s’ha presentat cap més candidatura.

Benet i Mata van anunciar la decisió de presentar-se per liderar l’entitat als que fins ara havien ocupat el seu lloc, Toni Bach i Joan Badell, després de Sant Fèlix per no entorpir el bon desenvolupament de la colla.

PUBLICITAT

Però, a mesura que passaven les setmanes, la candidatura de Benet i Mata ja va anar coneixent-se, tot i que no va ser fins fa uns dies que es va presentar oficialment, un cop iniciat el període electoral.

Cal destacar que no s’ha presentat cap alternativa a l’equip liderat per Benet i Mata i que l’assemblea extraordinària d’elecció del nou projecte es farà dissabte a partir de les cinc de la tarda a Cal Figarot.

Trajectòria
Membres destacats del tronc dels Verds, Carles Mata ha complert aquesta festa major 25 temporades completes amb la camisa verda i Benet (conegut com Sisco de Reus) fa gairebé 20 anys que forma part de la família de Cal Figarot, on va arribar provinent dels Falcons de Vilafranca.

PUBLICITAT

Comiat de Badell i Bach
Per altra banda, comentar que dissabte es va dur a terme l’assemblea ordinària, que va significar el comiat com a president i cap de colla de Joan Badell i Toni Bach.

Durant la jornada els socis van aprovar per unanimitat la gestió del fins ara equip directiu. En aquesta assemblea, on hi van participar uns 200 socis de la colla, l’equip directiu també va fer un repàs dels quatre anys de mandat de Bach i Badell.

Des dels 2016 quan van agafar les regnes de l’entitat, de mitjana, els Castellers de Vilafranca han fet 8 castells de deu o nets cada any i 28 castells de gamma extra per temporada. Han augmentat substancialment els ingressos per actuacions i han obtingut un increment de 320 socis.

A més, en aquests darrers 4 anys, els Verds han passat de tres a tretze patrocinadors regulars que donen suport econòmic a la colla. Els vilafranquins també han augmentat un 164% els seus seguidors a les xarxes socials, arribant als 144.000.

També et pot interessar

Comentaris